bosch-drop

Un parteneriat intre companiile Bosch si Drop va integra in cuptoarele Home Connect Seria 8 sistemul de operare marca Drop, promitand utilizatorilor o bucatarie intuitiva si mai inteligenta, aflam de pe techtimes.com. Colaborarea a fost anuntata recent la IFA Berlin (odata cu camera de interior cu senzor de miscare Bosch 360, detectorul de fum Bosch Twinguard si camra de exterior Bosch Eyes): „Suntem incantati sa anuntam un parteneriat cu Bosch care va face ca bucataria conectata sa devina intr-adevar o realitate pentru oricine”, a spus Ben Harris, CEO Drop.

Cuptoarele Home Connect Seria 8 au o rotita de control intuitiva, display TFT, monitorizeaza constant progresul felului de mancare gatit si regleaza in functie de acesta temperatura si durata de gatire si are o aplicatie complementara. Acum, sistemul de operare marca Drop va adauga o aplicatie interactiva de gatit iOS (Drop Recipes) care le permite utilizatorilor sa: isi controleze cuptorul cu smartphone-ul, la distanta; sa monitorizeze timpul, temperatura, umiditatea si alte setari, reglandu-le in functie de reteta gatita, din aplicatie.

Drop Recipes a fost lansata de Drop pentru cantarul lor de bucatarie cu Bluetooth (care te ghideaza intuitiv, gasind retete pe care te ajuta apoi sa le recreezi, indicandu-ti ce si cum sa adaugi la reteta), dar nu poate fi momentan conectata la sisteme Android.

Harris a mai mentionat ca Home Connect Seria 8 este doar inceputul, vorbind despre un blender intuitiv care te ajuta sa faci un smoothie perfect (stiind ce cantitate din fiecare ingredient trebuie adaugata pentru a pastra proportiile corecte), un cuptor care sa se incalzeasca singur sau sa se inchida cand mancarea e gata.

Daca ti se pare interesant te rugam sa dai un share. Multumim :)