amazon-locker

Sacramento (California) este cel mai nou oras in care este disponibil serviciul de ridicare a produselor comandate de pe Amazon dintr-un locker, aflam de pe sacbee.com. Peste 20 de puncte de ridicare portocalii, botezate simpatic (Claude, Bram, Dottie, Amanda, Delaney), au fost amplasate in supermarket-uri Safeway, 7-Eleven si Circle K.

Locker-ele Amazon sunt disponibile in San Francisco, Boston, Chicago, Virginia, Delaware, Los Angeles, New Jersey, Seattle, New York, Philadephia, Phoenix, Portland, San Jose, dar si in Londra; pe site, cumparatorul selecteaza locker-ul dorit, la check-out, si poate alege ridicarea stardard sau cea de 1 zi; la sosirea coletului in punctul de ridicare, clientul e avertizat prin SMS si email, primind un cod cu care isi poate ridica produsul in maxim 3 zile lucratoare; in anumite lockere poti si returna produsul, daca nu iti convine ceva la el.

Amazon a lansat serviciul Amazon Lockers in 2011 si promite ca, de Sarbatori, sa monitorizeze atent afluxul de pachete livrate prin intermediul acestui serviciu, pentru a se asigura ca livrarile nu vor depasi capacitatea locker-elor.

 

Daca ti se pare interesant te rugam sa dai un share. Multumim :)