Alibaba

Amazon detine 70,6% din piata boxelor controlate vocal, in SUA, iar chinezii de la rivalul Alibaba vor si ei sa se impuna in domeniul gadgeturilor controlate vocal. Compania asiatica a lucrat la un dispozitiv asemanator cu Amazon Echo si este gata sa il lanseze, citim pe cnbc.com.

Echo este un gadget wireless (23,5 cm inaltime) care poate fi controlat vocal, pentru a oferi utilizatorului raspunsuri la intrebari, a citi audiobook/uri si stiri (via Alexa Voice Service), a controla lumina si termostatele din casa ori a canta muzica (de pe Prime Music, Spotify, Pandora, iHeartRadio si TuneIn). Dispozitivul marca Alibaba ar urma sa inteleaga comenzi vocale in chineza si sa le permita utilizatorilor sa comande produse online.

Jack_Ma_2008

Companiile americane ar trebui sa aiba grija, nu sa se teama de Alibaba, spune fondatorul gigantului chinez, Jack Ma. Totusi, piata chineza s-a dovedit dificila pentru multe companii americane. Daca informatia se va dovedi corecta, 2017 va deveni anul in care Apple, Google, Amazon si Alibaba vor avea – toate – boxe activate vocal.

Daca ti se pare interesant te rugam sa dai un share. Multumim :)