BlueAlliance9 agentii europene de marketing digital au fondat BlueAlliance, o retea in cadrul careia ofera servicii de marketing in regiunea Europei Centrale si de Est, citim pe nrcc.ro. Din BlueAlliance fac parte Aweb (Ucraina), Bluerank (Polonia), Effectix (Cehia), eStrategai (Lituania), Growww Digital (Ungaria), INTREN (Ungaria), KG Media (Croatia), Pizza SEO (Slovacia) si WebDigital (Romania) – toate fiind agentii partenere Google Premier.

Cele 9 agentii au semnat un acord de cooperare international in regiune, ale carui baze au fost puse din 2016, in scopul crearii unei retele care sa uneasca agentiile cu valori, misiuni si specializari similare (Digital Analytics, Paid Search, PPC Marketing, SEO, Social Media, Conversion Rate Optimization). Scopul este oferirea de servicii de calitate si schimbul de informatii privind piata de marketing locala si comportamentul consumatorilor europeni de aici. In total, cele 9 agentii insumeaza 388 de certificari, 317 angajati, 1,474 de proiecte, 61 de premii si un buget media de peste 15 milioane €.

„Cred ca doar agentiile locale – lideri in domeniu – stiu cel mai bine nevoile pietelor locale. Spre deosebire de alte acorduri globale, BlueAlliance garanteaza independenta agentiilor partenere si dreptul de a-si folosi propriile identitati in relatia cu clientii. Asta inseamna ransparenta in mediul de afaceri si accent pus pe valorizarea parteneriatelor”, a explicat Ionut Munteanu (Managing Partner & Trainer WebDigital).

Daca ti se pare interesant te rugam sa dai un share. Multumim :)