starshiners-mare

StarShinerS.ro este unul dintre primele magazine online de haine pentru femei, specializat pe rochii și ținute office, care a fost fondat în 2008, iar pe 15 martie a sărbătorit 8 ani de activitate pe care i-a marcat printr-o reducere de 20% la toate articolele prezente pe site.

În cei 8 ani de activitate StarshinerS.ro a lansat peste 500 de colecții săptămânale, a format o echipă din aproximativ 50 de oameni care lucrează zilnic și a adunat peste 100.000 de cliente care făcut o achiziție de pe magazinul online de fashion.

Acum, după 8 ani de activitate online, StarShinerS a decis să faca și primii pași către o abordare omnichannel a experienței de shopping deschizând pe data de 5 decembrie 2015 primul magazin fizic în mall-ul Oradea Lotus Center, urmând ca pe 31 martie 2016 să fie lansat și cel de-al doilea magazin brick & mortar StarShinerS, în mall-ul Shopping City Timisoara.

Cele două magazine sunt, de fapt, showroom-uri ce permit clientelor să vadă produsele din magazinul online înainte de a le comanda.

Daca ti se pare interesant te rugam sa dai un share. Multumim :)